2015 október 08.

György Dávid: Ilyen meccsem még nem volt

Tegnap bravúrgyőzelmet ért el a Honvéd a Fradi otthonában. A mérkőzésen remekelt a Kőér utcaiak kapusa György Dávid, aki szerint sokra hivatott a csapat.

gyorgy-david honved vizilabda

Nagy meccs volt a tegnapi a férfi Ob I 3. fordulójában. Izgalmakból és feszültségből nem volt hiány. György Dávid gyakorlatilag az előző körben az OSC elleni találkozón bevédte magát a Honvéd kapujába, így megint ő kezdett. a bizalmat pedig meghálálta. A vendégek 8-7-re győztek és a hálóőr is remekelt.

György Dávid a vizipolo.hu-nak: A harmadik negyedben vezettünk eggyel majd sikerült ellépni kettővel. Utána fordított a Fradi, zsinórban lőttek négy gólt, az egy nagyon kritikus pontja volt a meccsnek. Nagyon örültem neki, hogy az utolsó nyolc perc előtt döntetlennel mehettünk pihenni. A végén szerencse is kellett. Odatettünk mindent. Ez nemcsak az én érdemem, hanem úgy gondolom, csapatmunka volt, és a csapat érdeme, hogy ma nyertünk. Nem volt még ilyen jó meccsem. Tényleg kijött a lépés és minden összejött.

Öten is érkeztek hozzátok. Hogy látod a csapat fejlődését?

Meccsről-meccsre érik össze a csapat. Biztos, hogy kell még idő, voltak hibák ezen a meccsen is. Úgy érzem, hogy nagyon jól beilleszkedett az öt új érkező, ismertük is már őket korábbról. Nem volt ezzel probléma.

A továbbiakban a Vasas és a Pécs jön. Ezután a meccs után mind a kettő verhető ellenfélnek tűnik.

Nagyon szeretnénk megnyerni mindkét találkozót. Ráadásul otthon lesznek. A Pécsnek neki fogunk menni, ugyanígy mind itt tettük a Fradi ellen. Ez egy bravúrgyőzelem volt. Az a kettő egy ki-ki meccs lesz, de szeretnénk győztesen kijönni a medencéből.

Sz. B.

Fotó: Honved-vizilabda.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek