2020 május 01.

Gurisatti Gréta: azért az első edzés már igenis megterhelő volt

A női vízilabda-válogatott hétfőn vonult rendhagyó edzőtáborba, amelybe Gurisatti Gréta révén nyerhettünk egy kis betekintést.

MTI Fotó: Kovács Tamás archív

A válogatott tagjai két negatív koronavírus-teszt után, hétfőn foglalhatták el szállásukat a Császár-Komjádi Uszoda szállodájában, ahol a tervek szerint háromhetes felkészülést végeznek.

Gurisatti elárulta, szigorú szabályok mentén végezhetik a szezonközi alapozást: nem hagyhatják el a szálloda területét, a konditermi edzéseket kis csoportokban végezhetik, az ebédet, vacsorát alapos fertőtlenítés után a szobák ajtaja előtt hagyja a személyzet, hogy így is csökkentsék a kockázatot, az ugyanott edző férficsapattal pedig nem találkozhatnak.

Hétfőn 3000 méter úszással kezdtek, és bár felüdülés volt a hosszú pihenőt követően medencébe csobbanni, az első 50 méter után már érezték, hogy „nem pihenni, vagy nyaralni” érkeztek.

„Azért az első edzés már igenis megterhelő volt. Az első hossz még nagyon jó volt, tényleg mindenki lubickolt a vízben és nagyon élvezte, de utána már nem esett annyira jól az edzés” – vallotta be az M4 Sportnak a pólóválogatott alapembere.

A beszélgetést itt lehet megtekinteni…Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek