2016 szeptember 02.

Gőzerővel készül a Szeged – Hétvégén Szentesen, hétfőtől Splitben a csapat

Mozgalmas napok előtt áll a Szeged, Varga Péter együttese a hétvégén Szentesen lesz, míg jövő héttől külföldön edzőtáborozik.

Szeged201602

A Szeged hangolódik a rajtra (Fotó: szve.hu/archív)

Két hiányzóval készül a Szeged a szeptember végi rajtra. Manhercz Krisztián az U19-es Eb-re készül a válogatottal, valamint Milos Vukicsevics még a máltai bajnokságban játszik. – számolt be az szve.hu

A csapat az újszegedi sportuszodában készül egészen péntekig, majd szombattól Szentesre utazik, ahol Lecsófesztiválon vesz részt, a fiúk főznek is.

Hétfőn hajnalban pedig irány Horvátország, Splitbe utazik a ContiTech Szeged Diapolo. Öt napig a horvát városban edzőtáborozik a társaság. A POSK ellen játszik a csapat meccseket. Mint ismeretes a csapat ex-játékosa, Kunac Aljosa visszaköltözött szülővárosába, így személyében egy régi ismerőst üdvözölhet a csapat.

A ContiTech Szeged Diapolo 2016–17-es kerete: (a csapatról bővebben…)

Kapusok: Meixner Marcell, Molnár Dávid.

Mezőnyjátékosok: Kiss Csaba, Sánta Dániel, Manhercz Ádám, Manhercz Krisztián, Chilkó Márton, Palotás Gergely, Zsigri Bence, Milos Vukicsevics, Ivan Basara, Illés Sándor, Nagy Márton, Pellei Frank, Sedlmayer Tamás. Vezetőedző: Varga Péter. Másodedző: Barna Tamás.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.