2014 december 14.

Gór-Nagy Miklós: családgyarapítás és higgadtság

Mozgalmas napokat él át mostanában a válogatott erőssége, Gór-Nagy Miklós. Szerencsére inkább örömhírekről számolhat be, mint ahogy bizonyára végül a Vasas elleni meccset is a jó emlékek közé sorolja, hiszen győzött együttesével, az OSC-vel. Interjú a boldog családapával.

12811_748666721876303_542162380080989086_n

A női válogatott leendő utánpótlása és a boldog apuka (Fotó: OSC)

Interjú a boldog családapával, írtuk fentebb, hiszen megszületett második gyermeke – kislánya és az édesanya is jó egészségnek örvend. Gór-Nagy emiatt ezúttal nem szerepelt a válogatott legutóbbi fellépésén, de a Vasas ellen, kínkeservvel megnyert szombati bajnokin már klubja rendelkezésére állt. Rövid értékelés kértünk tőle.

– Nagyon nehezen nyertünk – nyilatkozta Gór-Nagy. – És azért halkan megjegyezném, hogy egy bizonyos szint alá nem mehetnénk le soha, ezt nem engedhetjük meg magunknak. Viszont vegyük észre a pozitívumokat is a Vasas elleni egygólos győzelemben: amikor nagyon kellett, akkor higgadtak tudtunk maradni. Öt másodperccel a vége előtt kaptunk egy büntetőt, ezt értékesíteni tudtunk, és így nyerni. Ez is a csapat erejét mutatja, gyengébb játékkal is győztünk.

Gy. Zs.

 

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek