2014 július 21.

Gergely: Eddig bejöttek a számításaink

A magyar férfi válogatott ma zárja a csoportkört az Eb-n a horvátok ellen. Gergely István, kapusedző és csapatvezető összegezte az eddigi teljesítményt…

2014 Gergely Istvan
‘Eddig bejött az, hogy abszolút győzelemre játszunk, így a horvátok ellen is erre készülünk.’ – kezdte Gergely István a magyar férfi válogatott csapatvezetője. A csapat programja nem változott, vasárnap délelőtt is edzést vezényelt a fiúknak Benedek Tibor. A kisebb sérülésekkel bajlódó jétékosoknak jól jön a plussz egy szünnap, amit a csoportelsőség kivívásával biztosított magának a társaság. ‘Fontos, hogy a két utolsó összecsapásra a legfittebb állapotban legyenek a játékosok és arra is ügyelnünk kell, hogy nem pörögjenek túl a srácok. A hangulat változatlanul remek és amíg nincs csend az ebédlőasztalnál, addig nem is lesz probléma.’ összegzett Gergely.

Ami a mai programot illeti, kiderül azt is, hogy melyik csapat lesz a halálcsoport áldozata. Ha a szerbek legyőzik a spanyolokat, akkor Szirányiék, ha viszont nem, akkor az ibériaiak túlélték a csoportkört, valljuk be, utóbbira kevés az esély. Előállhat egy olyan forgatókönyv is, hogy mi megverjük a horvátokat és a szerb – spanyol meccs döntetlennel végződik, ekkor három  nyolc pontos csapat lesz a csoportban és akkor az egymás elleni eredményt veszik figyelembe ennek a három együttesnek.

A mai program:

5. FORDULÓ (július 21.)

11:30 Montenegró – Grúzia

13:00 Oroszország – Románia

14:30 Franciaország – Németország

16:00 Szerbia – Spanyolország

19:00 Görögország – Olaszország

20:30 Magyarország – HorvátországHozzászólás jelenleg nem lehetséges.