2014 november 28.

Gangl Edina már Rióra is gondol

Gangl Edina, a válogatott hálőre volt a Digi Sport Reggeli Startjának a vendége. A beszélgetés során terítéken volt a női válogatott világliga szereplése és csapatának, az UVSE-Centrálnak az idei szezonban nyújtott teljesítménye is.

Gangl Edina Reggeli Start

Két dolgot boncolgattak a Reggeli Startban Gangl Edináék, az egyik a válogatott világliga céljai, még a másik klubjának az UVSE-Centrálnak idei szereplése volt.

A hálőre a Világliga szereplésről elmondta: Mindenképp az a cél, hogy eljusson a csapat a Szuperdöntőbe. Nem szabad senkit lebecsülni a csoportban, hiszen a papíron gyenge franciák is okozhatnak meglepetéseket, ha nem teljes erőbedobással állunk oda. A pár nappal ezelőtt oroszok elleni – ötméteresek után elveszített – vl-nyitányt pedig úgy értékelte: Sok sérült is hátráltatta a csapatot a jó eredmény elérésben, de a fiatalok abszolút helyt álltak, és pozitív élményekkel térhetett haza az együttes.

Gangl Edina az idén szerződött az Egerből, az UVSE gárdájához, nem titkolt célja volt, mint a beszélgetés során ezt el is mondta, hogy Rió miatt húzta meg ezt a döntést. A bajnokságról pedig úgy nyilatkozott: Nem tudom, hogy ez a világ legerősebb pontvadászata, de a negyedik, ötödik helyezett csapat is tud meglepetést okozni a tabella éllovasának.

A teljes beszélgetés:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek