2014 július 08.

Fradi: Megkezdődött a felkészülés a következő szezonra

Talán a Fradi kezdte meg a legkorábban a felkészülést a következő szezonra. Varga Zsolt-fiai, bár kicsit foghíjasan, de megtették az első kartempókat…

2013-2014 FTC - Pecs06

A tavalyihoz képest alaposan kicserélődött kerettel, megkezdte a munkát a Széchenyi-Bank FTC a következő idényre. Az ősztől már Varga Zsolt mellett lesz Gerendás György is, akivel még merészebb célokért küzdhet a zöld-fehér alakulat.

Ami az érkezőket és a távozókat illeti: Regős Áron (OSC) Jansik Szilárd (Szeged), Csapó Miklós (a Vasas), Nyéki Balázs (BVSC), Katonás Gergő (a Vasas) és Marnitz Gergő (Debrecen). Távozott viszont Bóbis Máté (Vasas), Szabó Botond (Debrecen), Ernyey Márk, Francsics Daniel, Tyler Martin és Kósik Soma.

Több hiányzója is volt a hétfői edzésen a Fradinak, hiszen Katonás Gergő és Marnitz Gergő Máltán szerepel, míg a két ausztrál idegenlégiós, Aidan Roach és Joel Swift csak szeptemberben tér vissza a kerethez.

Jansik Szilárd, a fradi.hu-nak:  ‘Ilyenkor az első pár nap nagyon monotonnak tűnik, hiszen az edzések főleg úszásból és erősítő gyakorlatokból állnak, azonban a tréning végén már passzolgatunk labdával. Nagyon kemény két hónap áll előttünk, szeretnénk minél jobb állapotba kerülni a rajtra. Már alig várom az első meccset, úgy gondolom, hogy erősek leszünk és pozitív meglepetést fogunk okozni”

Fotó: vizipolo.hu archívHozzászólás jelenleg nem lehetséges.