2015 január 22.

Földi László: Mindent meg fogunk tenni

Túl vagyunk a szezon felén. A Vasas jelenleg a férfi Ob I., kilencedik helyen áll a tabellán. Földi Lászlót, az angyalföldiek edzőjét kértünk egy kis értékelésre.

foldi laszlo02

Ahogy Földi László is mutatja: Öt győzelmet gyűjtött be eddig csapata!

Földi László, a vizipolo.hu-nak:

– Ez nem olyan, mint amit szoktak mindig mondani, hogy a zsűri helyzete nem könnyű mikor értékelni kell valamit. De igaz, az edző helyzete sem könnyű, főleg, mikor ilyen nagy hullámzások voltak a szezonban. December közepén úgy gondolom, játszottunk két és fél, három olyan mérkőzést, ami nagyon előremutató. A szünet után volt egy kis visszaesésünk, de erre a kihagyásra mindenképp szükségünk volt, még ha erre ráment a Pécs elleni meccsünk, persze ezt nem akartuk. Rövidtávon azt mondom nem érte meg, hosszútávon azt mondom, hogy igen, mert a srácoknak muszáj volt pihenni. Próbáljuk összerakni a csapat játékát, azt gondolom, ebből lehet jó teljesítmény.

– Az mit jelent?

– Bármit. Ezt most nem tudjuk. Mi mindent meg fogunk tenni, még ha a játékon az nem biztos, hogy meglátszik majd.

 – Többet idegeskedsz az utóbbi másfél évben, mióta a Vasas belefogott a fiatalításba.

Más. Az ember szeretne segíteni, néha kicsit túlreagálom én is. Ezt is tudom. Akkor is volt idegesség, feszültség, de az teljesen más volt, mint most.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek