2016 április 15.

Fiatalokat támogat Szécsi Zoltán

Háromszoros olimpiai bajnokunk mentornak állt.

2014-2015 szecsi kaposvar

(Fotó: kapospolo.hu)

Elindította a Szentkirályi ásványvíz, szakmai együttműködésben a Magyar Olimpiai Bizottsággal közös programját, melyben fiatal utánpótláskorú-sportolókat támogat.

Az ötmillió forint összdíjazású Szentkirályi Tehetségprogramban 14-18 év közötti kajak-kenusok, tornászok, vívók illetve vízilabdázók jelentkezését várják. A támogatást elnyerő fiatal tehetségeket Berki Krisztián tornász, Kovács Katalin kajakozó, Nagy Tímea vívó és Szécsi Zoltán vízilabdázó részvételével egy kuratórium választja ki.

A Szentkirályi Ásványvíz Zrt. májusban induló Szentkirályi Tehetségprogramja négy fiatal kiválóság számára biztosít fejenként maximum egymillió forint értékű támogatást, amelyet a sportolók a program során a fejlődésükhöz, a jobb eredmények eléréséhez nélkülözhetetlen kiadásokra fordíthatnak, legyen az egy költséges sporteszköz, edzőtábor, vagy akár egy verseny nevezési díja. Az idén 120 éves Magyar Olimpiai Bizottság szakmai együttműködésével elindított program célja, hogy a támogatásnak köszönhetően javuló technikai feltételek, edzés- és versenykörülmények révén segítse a fiatal tehetségek profi sportkarrierjének elindulását.

mob.hu / vizipolo.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek