2015 december 19.

Festői környezet, parádés meccsek, olasz győzelmek (fotók)

Lenyűgöző helyszínen játszotta az olasz válogatott második meccsét az ausztrálokkal. Sydneyben, az Operaház szomszédságában óriási hangulat mellett négy góllal győztek a taljánok.

ausztral-olaszfelkmeccs2015

Pazar látvány (fotó: Waterpolo by the Sea/twitter)

Aligha lehetne a vízilabda népszerűsítésének jobb reklámot kitalálni mint, amit most tesz az olasz és az ausztrál együttes. Ugyanis szebbnél-szebb helyeken mérkőzik meg a két válogatott.  -A taljánoknak ez az Eb-felkészülés jegyében is zajlik. – Összesen három barátságos mérkőzésre ruccantak ki Ausztráliába Campagna mesterék. Az első összecsapást még a Drummoyne-i úszó komplexumban játszották, de a másodikat már a nyílt vízen, a híres Sydney Operaházzal szemben. A kilátás mondani sem kell pazar volt, és a játékosokat sem kellett motiválni. A találkozón végül az olaszok nyertek négy góllal. Egy régi ismerőst pedig felfedezhettünk, hiszen Kayes is játszott az ausziknál.

A két csapat még december 22-én megmérkőzik. Az olaszok az Eb-n a C-jelű négyesbe kerültek. Az első körben a grúz, a román és a német együttessel mérkőznek majd meg.

Barátságos mérkőzések: (Sydney)

Ausztrália-Olaszország 10-14 (1-3, 2-5, 5-4, 2-2) (fotók a meccsről)

Gólszerzők: Younger 4, Swift 2, Cotterill 1, Roach 1, Kayes 1, Gilchrist 1 ill. Gallo 4, Aicardi 3, Giorgetti 2, Giacoppo 2, N. Gitto 1, S. Luongo 1, Fondelli 1.

Olaszország-Ausztrália 12-11 (4-3, 3-3, 3-5, 2-0)

Gólszerzők: Stefano Luongo 3, Bodegas 2, Di Fulvio 2, Velotto 1, Giorgetti 1, Fondelli 1, Giacoppo 1. ill. Roach 2, Kayes 2, Miller 2, Cotterill 2, Gilchrist 1, Edwards 1, Power 1, Ford 1.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek