2015 november 30.

Férfi világliga: Presztízscsata Dubrovnikban

Holnap a horvátok Dubrovnikban fogadják az olasz válogatottat a világliga harmadik játéknapján. Mindkét együttes győzni szeretne. Csoportrangadó, presztízscsata az Eb előtt. 

Vodafone magyar olasz8

Három nagy meccset is rendeznek holnap a világliga-selejtezőjében. A Montenegró-Szerbia, a Görögország-Magyarország találkozó mellett Horvátország is összecsap Olaszországgal. Mindkét csapatnak hibátlan az eddigi mérlege a sorozatban.

A két kapitány erős kerettel készül, ennek megfelelően győzelmet várnak. Két nagyon jó csapat találkozik holnap. Tudjuk, hogy miben jók az olaszok. Mi vagyunk az olimpiai bajnokok és a vb ezüstérmesei. Jó meccsre számítok – fogalmazott Ivan Asics másodedző. – az olasz szakvezető sem rejtette véke alá a véleményét – A legfontosabb meccs lesz ez. Egy hónappal az Eb előtt szeretném látni, hol tartunk. Szeretnénk nyerni, hiszen ez nagy lökést adna a továbbiakra nézve. Ha begyűjtük a három pontot egy lépéssel közelebb kerülünk a céljaikhoz. – zárt gondolatait Alessandro Campagna.

 

A világliga harmadik fordulójának programja:

December 1.:

Görögország-Magyarország (Patrasz)

Grúzia-Románia (Tbiliszi)

Spanyolország-Franciaország (Barcelona)

Montenegró-Szerbia (Budva

Oroszország-Törökország (Moszkva)

Horvátország-Olaszország (Dubrovnik)

A csoportok állása:

A-csoport:
1. Görögország 6 pont, 2. Magyarország 6 pont, 3. Románia 0 pont 4. Grúzia 0 pont

B-csoport
1. Szerbia 6 pont, 2. Montenegró 3 pont, 3. FRanciaország 0 pont, 4. Spanyolország 0 pont

C-csoport:
1. Horvátország 6 pont, 2. Olaszország 6 pont, 3. Oroszország 0 pont, 4. Törökország 0 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek