2015 október 11.

Férfi Ob I/b: Régi nagy riválisa tréfálta meg az YBL-t

Nem kellett sokat várni az első nagy rangadóra a másodosztályban, csupán négy fordulót, amikor az YBL a Neptunt fogadta. A mérkőzésen nagy csatában a vendégek győztek.

ybl2015092001

Régre nyúlik vissza a két csapat rivalizálása, hol az Ob I-ben, hol a másodosztályban keserítették meg egymás dolgát. Így volt ez tegnap is, mikor három forduló után veretlenül csaphattak össze.

A mérkőzés nagyon hektiusan alakult, hiszen az első félidőben, sőt utána is az YBL kontroll alatt tartotta a mérkőzst, vezettek 4-2-re majd a harmadik negyedben tartották magukat. Lévai megúszásból ismét visszaállította a kétgólos különbséget, 5-3. Ezek után megállt a hazai együttes és elkezdtek a vendégek dominálni. Négy perc alatt 3-0-ás szériát produkáltak. Az utolsó negyedben hiába jött fel az YBL egy gólra, Cséplő révén, Ábel visszaállította a különbséget kettőre. A végén Szilágyi szépített,a vége 8-7-es Neptun győzelem lett.

A B csoportban csak a Neptun hibátal, mely együttes a következő körben a Kaposvárt fogadja, még az YBL a Szolnokkal találkozik.

Férfi Ob I/b, negyedik forduló:

YBL – Neptun 7 – 8 (2-1, 2-1, 1-5, 2-1)
Gólszerzők: Sóvári 2, Szilágyi 2, Cséplő 1, Lévai 1, Gyarmathy 1 ill. Ábel 3, Dobricza 1, Földesi 1, Molnár 1, Garádi 1, Zentai 1

Gól/Büntetődobás: 0/0 ill. 0/0
Gól/Emberelőnyből: 1/7 ill. 3/11
Kiállítás csrével: Nagy Sándor dr., Kibédi László, Cserdi Péter ill. Dobricza István, Ludányi Kadosa

Kipontozódott: Kovács BenceHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek