2017 április 19.

Férfi Ob I/b, rájátszás: vannak álmok és elképzelések Békéscsabán

Kezdődik a férfi Ob I/b-ben a rájátszás. Békéscsaba esélyes az első osztályra is, de a csapat vezetőedzője, Kádár József tudja, nehéz dolga lesz a tavasz hátralevő részében az együttesének.

kadarjozsef02

A Békéscsaba az első helyen végzett az alapszakasz csoportjában. Hétvégén már kezdődik a rájátszás, az esélyekről a viharsarkiak vezetőedzője beszélt:

Minimálisan a tavalyi helyezéssel, amikor az ötödik helyen zártunk az összesen húszfős mezőnyben. De vannak álmaink és elképzeléseink a folytatásról, nem beszélve arról, hogy szeretnénk előrelépni, ezért a dobogós helyezéssel lennék leginkább elégedett.

– mondta a csabapolo.hu-nak.

Mire lehet a célok eléréséhez szükség, erről is beszél Kádár Kálmán: Ugyanolyan egységes legyen a csapat, mint az alapszakaszban. No és az, hogy megmaradjon a tudatos játék, amellyel gyakran megleptük eddig is ellenfeleinket. Arra is szükség lesz, hogy amatőr csapat lévén, azért minden mérkőzésen komplett gárdával tudjunk kiállni. Sajnos, ez rögtön az első fordulóban már megdőlni látszik, ugyanis dr. Makra Zsolt munkahelyi elfoglaltság, illetve egy kongresszuson való részvétel miatt már hiányozni fog a Racinet Honvéd Budapest ellen – fejezte be Kádár József.

Érdekesség még rögtön az első forduló kapcsán: mivel a békéscsabai Árpád fürdőben április 17-29 között zajlik a sátorbontás, a tavaszi szezonra való átállás, ami miatt az strand zárva lesz, ezért az a Békéscsaba, mint pályaválasztó, Szentesen rendezi meg a Honvéd elleni derbit – írja a honlap.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek