2015 január 03.

Férfi Ob I/B: Japánból és a Fradiból erősített a listavezető Miskolc

A másodosztályt veretlenül vezető Miskolc két új játékossal erősítette meg csapatát. A Fradiból és Japánból is érkezett egy-egy tehetség. 2014-2015 Miskolc- Honved

Hibátlan mérleggel vezeti a Miskolc a csoportját a férfi Ob I/B-ben. Szilágyi Péter együttese remek teljesítményt nyújt, hiszen kilenc mérkőzésükből, kilencszer diadalmaskodtak. Ráadásul a legrangosabb utánpótlás kupában, második lett a csapat.

A vezetőség és a játékosok célja, nem is lehet más, mint jövőre feljutni az első osztályba, ezért erősítésre szánta el magát a csapat, a Fradiból Major Martin, még Japánból Shota Hazui érkezett a gárdához.

Bachner András, a Miskolc szakmai igazgatója a minap.hu-nak:  “A szezon végéig szerződtettük Major Martint, aki a Ferencvárostól érkezik hozzánk, kölcsönbe. Fiatal, húsz éves, remek hátvéd, A másik játékos a japán Shota Hazui, aki hazájában válogatott, 27 éves és igazi „mindenes”, több poszton is bevethető. Korábban szerepelt már az olasz, illetve a szlovák bajnokságban is. Aláírtuk a papírokat, elküldtük a repülőjegyet, január 15-én már itt lesz velünk és bekapcsolódik a munkába. Meggyőződésem, hogy mindkét játékos nagy hasznára lesz csapatunknak, hiszen képzett, remek pólósokról van szó.”

A férfi Ob I/B februárban folytatódik, addig pedig a két frissen érkező játékos is be tud illeszkedni a csapatba.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek