2018 április 18.

Férfi Ob I/b: Az YBL a magasabb fokozatba kapcsolt

A szezon egyik legjobb támadójátékával rukkolt elő a csapat a BVSC ellen. 

YBLZoufalNorbert01

Fotó: YBL facebook

Mint beszámoltunk róla, az YBL a rájátszás felsőházában 18-13-ra verte a BVSC-t. A győztes csapat vezetőedzője, nem fukarkodott a szavakkal:

“Gratulálok a csapatnak. Vegyes érzéseim vannak ezzel a meccsel kapcsolatban. A támadásainkat elnézve nem értem mért nem az első osztályban játszunk, ha a védekezést akkor már értem. Az idei év legjobb támadó játékát láttam ma . Kicsit már hasonlított egy kézilabda meccsre ez a mai bajnoki. A lényeg a győzelem ami nagyon magabiztos lett a végére és ennek nagyon örülök és nagyon örüljünk. Ellenfelünk egy jó csapat volt , tele válogatott utánpótlás játékossal, fiatalok , jól úsznak, heti 7 edzés van nekik jó edzővel. Szóval ez nagy siker még úgy is ha nem tudott a legerősebb csapattal kiállni a BVSC , a visszavágó sokkal nehezebb lesz majd. A mai naptól készülünk a jövő heti UVSE elleni rangadóra. Oda is nagy önbizalommal megyünk , idei veretlenségünket nem akarjuk elveszíteni. Az edzésre járással is megvagyok elégedve köszönöm a srácoknak. Hajrá YBL”

– mondta Zoufal Norbert a klub hivatalos facebook oldalán.

Az YBL jelenleg három egységgel van lemaradva az 1. helyezett KSI-től a tabellán. A rájátszás második körében az UVSE-vel meccselnek április 28-án.

A férfi Ob I/b versenykiírása szerint, az első automatikusan feljut az elsőosztályban, még a második osztályzót játszhat a férfi Ob I 15. helyén végzett csapattal.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek