2017 április 21.

Férfi Ob I/b: a Szombathely megkezdi

Talán az egyik legesélyesebb csapat a Szombathely arra, hogy a következő szezonban a férfi Ob I-ben láthassuk. Hétvégén a vasi együttesnek is megkezdődik a rájátszás a második vonalban, ahol nagy lépést tehetnek kitűzött céljuk felé. A vezetőedző is kíváncsi az alapszakasz utáni bemutatkozásra.

matajsza2

Matajsz Márk kíváncsi (Fotó: frisss.hu)

Hosszú szünet után folytatódik a bajnokság, magam is kíváncsiam várom, milyen formában leszünk szombatra – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Az ünnepek után kedden edzettünk először, a fiúk feltöltődve vágtak a munkába. Szerdán és csütörtökön az ASI-val és az U17-es válogatottal kétkapuztunk, illetve kétkapuzunk Budapesten. Pénteken odahaza edzünk, majd megbeszélés, szombaton pedig jöhet a meccs.  Akadnak még hibák, látszik a meccshiány is, de éppen azért kötöttük ezeket a mérkőzéseket, hogy a bajnokikra kijavítsuk őket. Nehéz találkozóra számítok a BVSC ellen, amely rakkolós, fiatal csapat, kiegészülve egy-két rutinosabb vízilabdázóval. De természetesen nem lehet más célunk, mint a győzelem – mondta Matajsz Márk a klub oldalának.

Mint ismeretes, a Szombathelyen kívül a Békéscsabának és a Neptunnak van a legnagyobb esélye arra, hogy jövőre az Ob I-ben szerepeljen. A rájátszás 1. fordulója szombaton kezdődik.

Férfi Ob I/b programja, 1. forduló: (április 22., szombat)

1-8. helyig:

Békéscsaba-Racionet Honvéd

AVUS-BVSC-Zugló

NEPTUN VSC-Ceglédi VSE

EKF SC-ASI DSE

9-14. helyig:

UVSE-PVSK-PSN

Nagykanizsa VSE- MAFC”111″

YBL WPC-Dunakanyar Waterpolo

15-20. helyig:

HVSC-Alfa SC – ESMTK

A-HID OSC ÚJBUDA-SZVSC

DVSE-Kaposvári VK

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek