2015 május 09.

Férfi Ob I/B: A Miskolc is begyűjtötte a három egységet

Csak úgy mint a Tatabánya, a Miskolc is idegenben ugrott vízbe a mai napon. Az YBL vendégeként Szilágyi Péter tanítványai is győztek, négy góllal. A döntés tehát maradt a jövő hétre, mikor a két együttes egymás ellen játszik.

2014-2015 Miskolc- Honved

A délelőtt magabiztos játékkal gyűjtötte be a három pontot a Tatabánya együttese. Az este folyamán pedig a Miskolcon volt a sor, hogy visszaszerezzék a riválistól az első helyet.

A találkozót úgy kezdte a vendége együttes, ahogy azt lehetett várni. Az első negyedben 3-1-re elhúzott. Jakab Dániel, Shota Hazui és Salamon Attila góljaira Rákos Márk tudott válaszolni. A folytatásban már 1-5 is állt az eredményjelzőn, mikor az YBL elkezdett kapaszkodni. Szabó Gergő vezetésével már 5-7-re zárkózott, sőt egy gól is volt a két együttes között, amit a nagyszünetre Kovács Zoltán kettőre hízlalta.

A fordulás után sem tudott elszakadni a Miskolc ellenfelétől. A harmadik negyed hajrájában Jakab Dániel egy büntetőt értékesített, ezzel pedig 7-10-el várhatták a csapatok a záróakkordot. Az utolsó negyedben sem tudott kapaszkodni a hazai gárda, eggyel még növelte is a Miskolc előnyét, így négy góllal győzött.

A Tatabánya és a Miskolc utcahosszal vezet a felsőházban négy fordulóval a vége előtt. Jövő héten Miskolcon ad egymásnak randevút a két csapat, amelyik együttes győz nagy lépést tesz a feljutás felé.

Ybl WPC-Pannergy-Miskolci VLC 9 – 13 (1-3, 5-5, 1-2, 2-3)

Gólszerzők: Szabó G. 3, Kórós 2, Rákos 2, Kibédi 1, Halmos 1 illetve Salamon A. 4, Jakab L. 2, Jakab D. 2, Hazui 2, Somlai 1, Kerschbaum 1, Kovács Z. 1

Korábban:

BVSC-Zugló-Tatabányai Vízmű 4 -12 (2-3, 0-4, 2-3, 0-2)

Később:

Honvéd Utánpótlás-Neptun VSC (május 21-én)

Az ob I/B-s felsőház:

1. Miskolci VLC 18 pont
2. Tatabányai Vízmű 18 pont
3. BVSC-Zugló 6 pont
4. Ybl WPC 3 pont
5. Honvéd Utánpótlás 3 pont
6. Neptun VSC 3 pont

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek