2014 november 29.

Férfi Ob I/b: A Miskolc a rangadót is könnyedén vette – Még mindig hibátlan a csapat

A férfi Ob I/b A csoportjában a listavezető Miskolc a harmadik helyezett Honvédhoz látogatott. A mérkőzésen végig vezettek a vendégek, és begyűjtötték a nyolcadik sikerüket, ezzel még egy lépéssel közelebb kerültek az első osztályhoz…

2014-2015 Miskolc- Honved

Nyolcból-nyolc a Miskolc mérlege eddig a férfi Ob I/b-ben!

Érdekes helyzet állt elő Miskolcon pár hete, hiszen Bíró Attila a csapat edzője nem tudott megegyezni az új-zélandi szövetséggel. A szigetországiakkal élő szerződése van a trénernek, és az ottaniak visszarendelték, így jöhetett képbe Szilágyi Péter, aki a szezon végig helyettes edzőként vállalta a feladatot.

Eddig hibátlan az új tréner, hiszen az előző fordulóban a BVSC-t verte csapatával, most pedig a Honvéd UVKSE együttesét.

A mérkőzés első negyedéből szűk három percnek kellett eltelnie, még Jakab László betalált, aztán a nyolc perc közepére Salamon hízlalta a vendég előnyt kettőre. A második negyedben tovább folytatódott a miskolci dominancia, és a hazaiak 7-0-nál szerezték meg az első góljukat Cséplő volt eredményes.

A nagyszünet után sem változott semmi, a miskolciak még rátettek egy lapáttal és már nyolc gól volt a közte. Az utolsó negyedben a már csak az eredmény számszerűsége volt a kérdés, végül 15-4-re nyert a Miskolc és továbbra is vezeti az A csoportot veretlenül.

A találkozó végén megjegyezte az egyik drukker: “Jó ez a Miskolc, de ha azt a nyolcas játékost kivennénk már nem így muzsikálna” – Jakab Lászlóra gondolt a néző, aki 56 találatával a második helyen áll a góllövőlistán.

Férfi Ob I/b, 7. forduló:

Honvéd UVKSE – Miskolci VLC 4 – 15 (0-2, 1-5, 2-4, 1-4)
Gólszerzők: Cséplő T. 2, Korbán 1, Varga 1 illetve Hegedüs I. 4, Jakab L. 4, Jakab D. 3, Kerschbaum 1, Salamon 1, Somlai 1, Keresztesi 1

Szilágyi Péter, a Miskolc edzője: Abban bíztam, hogy fegyelmezetten fog játszani a csapat. Ezt a hetet arra szántuk, hogy erre a találkozóra rendesen felkészüljünk, – játszottunk a Debrecennel és a Kaposvárral is – úgy gondolom ez sikerült is, mind ahogy az eredmény mutatja.

A férfi Ob I/B, A csoportjának élmezőnye:

1. Miskolci VLC 24 pont
2. BVSC-Zugló 18 pont
3. Honvéd UVKSE 15 pont
4. Nagykanizsa 12 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek