2015 március 27.

Férfi Ob I: Minden klasszis marad a következő idényben is Szolnokon

Jövőre is Szolnokon maradnak a klasszisok, ugyanis a Szolnoki Dózsa Közgép szerződést hosszabbított jelenlegi játékosainak többségével.

szolnok

Valamennyi kulcsjátékosával meghosszabbította kontraktusát a Tisza-parti együttes, így a 2015/2016-os esztendőben is szolnoki színekben fog pólózi Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Milan Alekszics, Stefan Mitrovics. Mezei Tamással pedig három évre hosszabbított a klub. – számolt be a klub honlapja. A fentebb említett játékosok mellett élő szerződés köti a klubhoz: Nagy Viktort, Decker Attilát, Madaras Norbertet, Zivko Gocicst, Hangay Zoltánt és Kis Gábort, így szinte változatlan felállásban marad a csapat.

„Szolnok egyik sikersportja a vízilabda, szakmai munkánkat az elmúlt időszak eredményei is visszaigazolták. Büszkék vagyunk arra, hogy a kiváló játékosokból nemzetközi szinten is ütőképes csapatot sikerült formálni. A játékosainkat is motiválja, hogy a lehető legjobb csapatban játsszanak, mert ezzel mindegyikük teljesítménye nő. Az pedig a válogatott érdekét szolgája, hogy a riói Olimpia előtt itthon tartjuk a legkiválóbb magyar pólósokat, a kapitány szeme előtt vannak, közös edzéseket tarthatnak” –mondta Kovács István, a klub szakmai igazgatója.

A Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP a város 1932 óta íródó vízilabda-történelmének eddigi legnagyobb sikerét aratta azzal, hogy szerdai győzelmével első vidéki magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája hatos döntőjébe.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek