2014 június 28.

Férfi Ob I: Uros Cuckovics érkezik – Teljes az Eger jövő szezonbeli kerete

Montenegrói válogatott védőt igazolt a bajnoki címvédő Eger. Uros Cuckovics tagja volt a világliga bronzérmes csapatnak, valamint jó eséllyel pályázik az Eb tagságra is. Friss hír, hogy megvan a másodikszámú kapus is a hevesieknél.

Uros Cuckovics
Teljessé vált a bajnoki címvédő kerete is a következő szezonra. Az Eger csapata montenegrói válogatottal bővült. Uros Cuckovics tagja volt a válogatottjával bronzérmet nyert együttesnek a világligán, valamint jó eséllyel pályázik a közelgő Eb-re is, hogy beverekedje magát a délszláv csapatba. További hír, hogy az Eger kapusposztra igazolta Csoma Kristófot, aki Ceglédet hagyta el a hevesi gárda kedvéért.

A címvédő így jócskán átalakul a 2013/2014-es szezonhoz képest, hiszen a négy idegenlégiós mellett (Uros Cuckovics, Milos Cuk, Boris Vapenski, Branislav Mitrovics – utóbbi játékos, bár nem számít légiósnak, hiszen magyar útlevéllel is rendelkezik) Hosnyánszky Norbert, Erdélyi Balázs, Angyal Dániel is érkezett a csapathoz.

A Szolnok, az OSC, a Szeged, a BVSC, a Debrecen és most az Eger kerete is teljes a következő idényre. A Honvéd, a Fradi, a Vasas, a Pécs, a KSI, a Kaposvár és az újonc UVSE még nem mondható komplettnek. Ha már itt tartunk, a Szentes és a Miskolc a napokban fogja lejátszani oda-visszavágós alapon a találkozóit, a tét nem kicsi, hiszen a győztes együttes indulhat az OB I-ben, vele lesz majd teljes a 2014/2015-ös szezon.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.