2016 november 08.

Férfi Ob I: újabb tehetség debütált az Egerben

Az Eger vezetőedzője, Dabrowski Norbert 16 évesen dobta a vízbe, góllal hálálta meg a bizalmat.

meleghmilan01

Melegh Milán (fehérben) a védekezésből is kivette a részét (fotó: egrivizilabda.hu)

Nemrég írtuk, hogy Tóta Gergő 15 évesen mutatkozott be az egri kapuban az Ob I-ben. Most pedig az UVSE ellen Melegh Milán debütált, ráadásul a fiatal játékos góllal hálálta meg a bizalmat.

Mindenki nagyon rendes volt, igyekeztek segíteni. Tulajdonképpen a csapattársaknak köszönhetem, hogy megcsinálták nekem a helyzetet, hogy gólt lőhessek. Ami meg külön öröm volt számomra, hogy a meccs után odajött hozzám Hosi /Hosnyánszky, a szerk./ és külön gratulált. – mondta az egrivizilabda.hu-nak, mely portál egy terjedelmes interjút közölt a játékossal.

A pólós természetesen a tanulást sem hanyagolja el: Ez még nem teljesen kiforrott. Vagy a KÖZGÁZ, vagy az orvosi. Ez attól függ, hogy melyik megy majd, a vízilabda mellett. Mert mindenképpen szeretnék egyszer magyar válogatott lenni. Olyan, mint Hosi! Ő az egyik példaképem, a másik pedig, pontosan a tanulás miatt, Erdélyi Balázs. Ezért is volt számomra nagy szó, hogy mindkét példaképemmel egy csapatban játszhattam szombaton! – zárt a gondolatait.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek