2015 január 05.

Férfi Ob I: Továbbra is a legjobb hatba kerülés a cél a kaposváriaknál

Minden marad a régiben, már ami az igazolásokat illeti Kaposváron, senki nem érkezik, és nem távozik a férfi Ob I, 6. helyén tanyázó somogyiaknál. Cél pedig továbbra is a felsőházba kerülés, mondta Berta József a csapat másodedzője honlapunknak.

2013-2014 BVSC - Kaposvar01

Nincs új igazolás a Kaposvárnál! (Fotó: vizipolo.hu / archív)

Ünnepek között sem állt meg az élet a kaposvári vízilabda együttesénél, a csapat három edzést is tartott Karácsony és Újév között. A tréningek között pedig a városban hagyománnyá vált tekézéssel ütötték el az időt a csapat tagjai, hiszen a Szántó utcai csarnokban adtak egymásnak randevút a röplabdások, a kosarasok, a focisták és a vízilabdások.

A munka dandárja mától indult be a pólósoknál. Ahogy Berta Józseftől, a csapat másodedzőjétől megtudtunk a januári átigazolási szezonban senki nem érkezik az együtteshez, de nem is távozik. A csapat célja a legjobb hatba kerülés, ehhez pedig szombaton meg kell tennünk az első lépést, le kell győznünk a Szentest. A csapatban mindenki egészséges hál’ istennek, az edzéseken csak egy hiányzónk van, Oliver Vikalo személyében, aki pénteken csatlakozik az együtteshez. A játékos igazoltan van távol, hiszen a kanadai válogatottal Németországban edzőtáborozik, de szombaton már ő is játszani fog a rangadón. – fejezte be helyzetértékelését Berta.

Öt 12 pontos együttes is van az elég sűrűnek mondható középmezőnyben. Köztük a Kaposvár áll a legjobban, hiszen jobb gólkülönbségével a hatodik helyen áll. Ami a csapat közeljövőbeli programját illeti, most szombaton a Szentest látja vendégül az együttes, majd jövő héten a Komjádi uszodába hivatalos a gárda a Vasas ellen, utána pedig az Egerhez utazik a csapat.

Sz. B.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek