2014 augusztus 09.

Férfi Ob I: Szolnokon is megkezdődött a felkészülés

A tavalyi ezüstérmes Szolnok csapata is megkezdte a felkészülést a következő idényre, egyelőre foghíjasan, hiszen csak négy felnőtt játékos ugrott medencébe. A többiek válogatott elfoglaltságaik miatt fokozatosan csatlakoznak majd.Szolnok facebook
Mindössze négyen kezdték meg a Szolnoknál a felkészülést a 2014/2015-ös idényre. Jansik Dávid, Kis Gábor, Hangay Zoltán és Mezei Tamás személyében. A többiek szépen fokozatosan csatlakkoznak. Először a szerb különítmény fog, augusztus utolsó hetében, majd ahogy szépen lassan véget érnek a válogatott események és a pihenők, úgy fognak a többiek is.

Mezei Tamás a BVSC helyett inkább a szolnokiakat választotta: Örömmel tértem vissza Szolnokra, ahol nagyon jól éreztem magam annak idején – mondta center – Most még jobb csapatban kiváló társakkal szerepelhetek együtt, ami megtiszteltetés számomra. Kipihentem magam a nyárom, Montenegróban nyaraltam, és szüleimnél pihentem Nőtincsen. Közben karbantartottam magam, készültem az alapozásra.  A csapattal egyetemben jó évadot akarok produkálni.

A csapat edzője, Cseh Sándor, így vélekedik a megkezdett munkáról: – Nagy Viktor és Tóth Márton és három szerb játékosunk Milan Alekszics, Sztefan Mitrovics és Zsivko Gocics augusztus 25-én látnak munkához.  A többiek Decker Attila,, Madaras Norbert, Varga Dániel és Varga Dénes, előbb a válogatott soraiban szerepelnek az augusztus végi  kazahsztáni világkupán,  utána két  hét pihenő kapnak, ezért szeptember 15-én kapcsolódnak majd be a munkába. Vámos Márton mandulaműtéten esik át, tervek szerint  augusztus 18-án, gondolom a beavatkozás után 3-4 héttel már edzésbe állhat a válogatott szélső. A programról annyit, hogy szeptember 19-21-e között Nagyváradon veszünk részt egy színvonalsnak ígérkező nemzetközi tornán, ahol a hazaiak mellett a BL idei győztese a Barceloneta és a nagyhírű Partizan Beograd lesznek az ellenfeleink. A hazai szezon pedig szeptember 27-én a Magyar Kupa küzdelmeivel indul, addig pedig edzés-edzés hátán szerepel a programban. – fejezte be a tréner a vizilabda-szolnok.hu-nak.

A Tisza-parti együttes nemcsak a honi pontvadászatban és a Magyar Kupában érdekelt, hanem a Bajnokok Ligájában is, ahol a legjobb hatba kerülne be az együttes.

Szolnoki-Dózsa KÖZGÉP, 2014/2015-ös kerete:

Kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila

Mezőnyjátékosok: Hangay Zoltán, Jansik Dávid, Vámos Márton, Kis Gábor, Milan Alekszics, Zsivko Gocics, Sztefan Mitrovics, Tóth Márton, Madaras Norbert, Mezei Tamás, Varga Dániel, Varga Dénes.

Szakmai-igazgató: Kovács István

Vezetőedző: Cseh Sándor
Másodedző: Kósz Zoltán
Erőnléti edző: Vincze Gergő

 

Fotó: Archív (Szolnok facebook)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.