2015 augusztus 06.

Férfi Ob I: Szolnokon is kezdetét vette a felkészülés

A címvédő Szolnok is megkezdte felkészülését a szeptemberi rajtra. A Tisza-partiak elég foghíjas együttessel készülnek egyelőre…

Szolnok facebook

Egyelőre sok hiányzóval, de megkezdődött a munka Szolnokon is (Fotó: Szolnok/facebook)

Kedden munkához látott a Szolnok együttese is. A válogatott pólósok természetesen hiányoztak a csapatból, hiszen ők a kazanyi vb-n szerepelnek, így “csak” öt játékos jelent meg az edzésen, hozzájuk még öten csatlakoztak, hiszen az Ob I/b-s csapatból pótolták a hiányzókat.

A Szolnoknak nincs sok ideje, hiszen másfél hónap múlva belecsapnak a közepébe Cseh Sándor tanítványai. – Öt felnőtt játékossal kezdtük el el a felkészülést – mondta a vezetőedző. – Hangay Zoltán, Jansik Dávid, Kis Gábor, Mezei Tamás és a Honvédból érkező Fülöp Bence tagjai a felnőtt keretnek. Mellettük Józsa Ottó, Nagy Richárd, Cseh Richárd, Szabó Erik és Kalmár Milán gyakorol majd velünk. A válogatottak a világbajnokság után pihenőt kapnak, hiszen végig dolgozták az egész nyarat. Egy biztos csapatunknak nem lesz sok ideje a közös gyakorolásra, hiszen szeptember 18-án már selejtezőt kell játszanunk a Bajnokok Ligában. A bajnoki küzdelmek pedig szeptember 23-án két csoportban rajtolnak. Kisvártatva pedig Magyar Kupa mérkőzéseken is kell majd szerepelnünk. – fejezte be a mester a Szolnok hivatalos honlapjának.

Ahogy véget ér a vb, máris nézegethetjük az Ob I meccsidőpontjait, hiszen augusztus 10-én kiderülnek ki, mikor, kivel játszik.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek