2015 augusztus 24.

Férfi Ob I: Szinte teljes a Pécs kerete!

Mindenképp bent szeretne maradni a Pécs, ezt jól jelzi a mostani kerete is, hiszen Ivan Basara mellett jelentős erősítések érkeztek a mecsekaljai gárdához.

ffi obi Pecs 2015-2016

Nagy változáson ment át az egy évvel ezelőtti keretéhez képest a Pécs. A tavalyi szezon közben is voltak változások a csapatnál, elég csak Lukasz Stojanovics, Czigány Károly, Kis Tamás Zsolt távozására gondolnunk, sőt vezetőedzőt is váltott az alakulat, hiszen Bereczki Miklós helyett Lukács Gergely irányította és irányítja mind a mai napig az együttest. A nyáron is voltak távozók a csapattól: Polovic Krisztián, Práczky Károly, Müller Máté, Francsics Dániel, Jonas Crivella és Danilo Cabrilo. Sikerült azonban pótolni őket. A legnagyobb erősítést Ivan Basara jelenti, aki a Radnicki Kragujeváccal BL döntőt is játszott, rajta kívül, Zlatko Rakonjac, Surányi László és Macsi Patrik leigazolása is nagy segítség lehet az együttes számára a szezon során.

Jelenleg 17 fős bő kerettel végzi Lukács Gergely az alapozást, ahol még egy érkező minden bizonnyal lesz. A vezetőedző az erősítések mellett külön hangsúlyozta a vizipolo.hu-nak: Óriási eredmény, hogy a tavalyi teljesítményünk ellenére, az összes fiatal játékosunkkal sikerült hosszútávra megállapodni. Ez nekünk nagyon fontos dolog volt, hogy sikerült itt tartanunk azokat az értékeket, akikre szeretnénk a jövőben építeni. A cél természetesen nem is lehet más, mint a bentmaradás a Pécsnél, mely csapat a szezon előtt a debreceni felkészülési tornán vesz részt.

A Pécs szinte teljes kerete a 2015/2016-os férfi Ob I-es bajnokságra:

Kapusok: Barát Ferenc, Kósik Soma, Solyomvári Márton, Duvnjak Starcsenvics Borna (utóbbi kettő ifiből)

Mezőnyjátékosok: Csaba Márton, Csacsovszky Alex, De Blasio Domenico, Horváth Zsombor, Ivan Basara, Krizsán András, Lajkó Márton, Macsi Patrik, Opacak Toni, Surányi László, Szedmák Dávid, Vörös Tamás, Zlatko Rakonjac.

Sz. B.

Fotó: pvsk.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek