2016 július 21.

Férfi Ob I: Szegeden is teljes a csapat

Lehullt a lepel, és a Tisza-parti együttes 2016/2017-es keretére is fény derült. BL-döntős játékos, Universiade-győztes és korábbi szerb válogatottat üdvözölhetünk a ConiTech Szeged Diapolonál. 

Szeged szve01

Jó kis csapat lesz Szegeden (Fotó: szve.hu)

Mint korábban hírt adtunk róla, Varga II Zsolt, Lukas Seman, Kunac Aljosa és Revaz Imnaishvili is távozott Szegedről. A szlovák válogatott center helyére érkezik Milos Vukicsevic, aki korábban játszott a Partizán Belgrádban is. A csapat másik új szerzeményét nem kell senkinek bemutatni, a tavaly Pécset játszó, gólerős Ivan Basarat, mint ahogy Illés Sándort sem, aki a Honvéd alapemberének számított az előző idényben, most a Tisza-partjára igazolt, nem mellesleg Universiade-győztes, Nagy Mártont pedig Szentesről sikerült átcsábítania az együttesnek.

Új másodedzője is van a csapatnak, hiszen Szabó Zoltán helyett Barna Tamás lesz Varga Péter segítője, aki korábban két szezonon keresztül a szegedi női pólcsapatot irányította. – írja a delmagyar.hu

A ContiTech Szeged Diapolo 2016–17-es kerete:

Kapusok: Meixner Marcell, Molnár Dávid.

Mezőnyjátékosok: Kiss Csaba, Sánta Dániel, Manhercz Ádám, Manhercz Krisztián, Chilkó Márton, Palotás Gergely, Zsigri Bence, Milos Vukicsevics, Ivan Basara, Illés Sándor, Nagy Márton, Pellei Frank, Sedlmayer Tamás. Vezetőedző: Varga Péter. Másodedző: Barna Tamás.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.