2015 február 11.

Férfi Ob I: Szeged – Kaposvár – Hatpontos meccs

Ma rendezik a férfi Ob I 15. fordulójából elhalasztott Szeged – Kaposvár találkozót. Mindkét együttesnek elkéne a három pont, ráadásul a somogyi alakulat ezzel a találkozóval elindulhatna felfelé, a csongrádiak pedig ismét a hatodik helyre ugranának.

szeged

Nagy meccs lesz nem vitás, a mai napon, hiszen a Tiszavirág Szeged Diapolo és a Kaposvár találkozik egymással. A somogyi gárda utoljára egy hónapja nyert, akkor a Szentest verte, még a Szeged egy héttel ezelőtt az UVSE együttese ellen nyert idegenben.

“Nekünk ez egy nagyon fontos mérkőzés, hiszen Kaposváron egygólos vereséget szenvedtünk, itthon mindenképpen vissza kell vágnunk nekik. Ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célunkat, a rájátszásba való bekerülést, ahhoz ez feltétlenül szükséges is lesz. Nem lesz könnyű, mert a Kaposvár egy jó csapat, de hazai pályán nekünk ezt be kell húzni” – fogalmazott Varga Péter a szegedma.hu-nak.

A Kaposvár trénere is győzni akar: „Ami a csapat egészségi állapotát illeti, jó arány az elmúlt hetekhez képest, hogy jelenleg már csak ketten betegek. A Szeged elleni meccset tartottuk pár fordulóval ezelőtt a legfontosabb meccsnek a 6. helyért vívott küzdelemért, de közben a KSI elleni meccs nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Egy győzelemmel lehetőségünk lenne visszakapaszkodni, és harcolni a 6. helyért – ezt a Szeged is tudja. Úgy érezzük, hogy ez a meccs lehetőség mindenre: visszatérni, és olyan eredményt elérni, ami pozitív töltetet ad, hogy vissza tudjunk kapaszkodni a szintünkre. Mindent megteszünk ezért. Több mint két hete a Szeged elleni védekezést próbálgatjuk, ez lesz az alapja. A Szeged ugyanis az a csapat a bajnokságban, amely a legtöbb 5 méterest és a legtöbb emberelőnyt kapja; nem véletlenül borult ki egy-egy edző Szegeden a játékvezetés ellen. Mint többször mondtam, ebben a bajnokságban bármelyik csapat bármire képes. Mi is megmutattuk már magunkat pozitívan, negatívan, most szeretnénk újra pozitívan bemutatkozni” – nyilatkozta  Fekete Szilveszter a kapospolo.hu-nak.

Férfi Ob I., 15. fordulója:

2015. február 11.:

Tiszavirág Szeged Diapolo – Kaposvár VKHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek