2015 augusztus 19.

Férfi Ob I: Rutin, de főleg a fiatalság – Íme, az UVSE kerete

Alig cserélődött ki az UVSE kerete a következő szezonra. Németh Zsolt vezetőedző fiatalokra és a rutinos játékosokra is számít, cél természetesen a kiesési zóna elkerülése, ahogy fogalmazott a tréner oldalunknak.

2015-UVSE-csapata-Nemeth-Zsolt

Tavaly a 12. helyen végeztek a lilák, alighanem idén is kiegyezne ezzel a pozícióval Németh Zsolt. A vezetőedző a vizipolo.hu-nak ismeretette a csapatot.

A kapuban idén is a Laboncz József áll. Mellette az OSC -ből igazolt, volt UVSE játékos Varga Viktor lesz, és azaz Áts Bertalan, aki a női csapatunk edzője. Amennyit enged a munkája, annyira segíti a csapatot. Centerposzton Szentesi Ádám (aki szintén az OSC -ből érkezett. ő is UVSE nevelés), valamint a már tavaly szépen bemutatkozott Tóth Kristóf lesz bevethető. Ezen a poszton számítunk még Szentesi Dánielre, aki az ifi csapatunk erőssége. Mezőnyben kapás oldalon Dávid Zoltán, Tóth Zoltán, Szatmári Kristóf és Lovas Péter fog játszani. Jobb oldalon Korényi Balázs, Keresztúri Márton, Kovács Róbert mellett helyet kap még Hertzka Olivér és az ifi csapat erőssége,Vadovics Viktor. Kimondottan bekk poszton bevethető játékosaink Márkus Martin, Tiba Péter, Kis Kristóf. Több poszton is előfordulhat Benczur Márton és a szintén ifikorú Sélley Rauscher Domonkos. Így a keretben helyet kapott négy ifi játékos és többen kettős nevezéssel még az OB/I-s csapatunkat is erősítik. – fejezte be a szeptemberben kezdődő szezonra a játékosok felsorolását a tréner.

A célokról így nyilatkozott Németh: Terveink között továbbra is a kiesési csoport elkerülése szerepel, de jó játékkal, és némi szerencsével akár előbb is végezhetünk. 

Az UVSE kerete a 2015/2016-os szezonra:

Kapusok: Laboncz István, Varga Viktor, Áts Bertalan.

Mezőnyjátékosok: Benczur Márton, Dávid Zoltán, Hertzka Olivér, Keresztúri Márton, Kiss Kristóf, Korényi Balázs, Kovács Csatlós Róbert, Lovas Péter, Márkus Martin, Sélley Rauscher Domonkos, Szatmári Kristóf, Szentesi Ádám, Szentesi Dániel, Tiba Péter, Tóth Kristóf, Tóth Zoltán, Vadovics Viktor.

Sz. B.

Fotó: Vizipolo.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek