2014 június 05.

Férfi Ob I: Regős, Jansik, Csapó a Fradiban

Három új igazolást jelentett be a Fradi. Ezek alapján Regős Áron, Jansik Szilárd és Csapó Miklós szeptembertől a zöld-fehér klubot erősíti majd, valamint Gárdonyi András kapussal is meghosszabbította szerződését a klub.

2014 fradi érkezők
Ahogy azt várni lehetett a Fradi is bejelentette első igazolásait. A zöld-fehér klub, aki a mögöttünk hagyott szezonban a 9. lett, de jövőre nagyobb célokért szeretne küzdeni. Ennek első jele az volt, hogy Gerendés György a csapathoz “igazolt”, és mind szakmai-igazgató fogja segíteni az együttest, valamint a mostani bejelentések is erre engednek következtettni.

Érkezik az OSC-ből Regős Áron, míg a Magyar-kupagyőztes és a bajnokságban bronzérmes együttestől érkezik Jansik Szilárd, a Vasastól pedig Csapó Miklós, akit rosszkéz oldalra szerződtette a gárda.

Jansik Szilárd a fradi.hu-nak .: „Nagyon örülök, hogy az FTC-be igazoltam. Úgy gondolom, hogy sokat tudok majd itt fejlődni. Szeretnék meghatározó játékosa lenni a csapatnak, ehhez az edzői és a szakmai háttér adott, innentől minden csak rajtam múlik”- nyilatkozott Jansik Szilárd a fradi.hu-nak.

A zöld-fehérek meghosszabbították Gárdonyi András szerződését, így jövőre is ő fogja védeni a csapat kapuját. A csapat  igazolásai itt még nem értek véget, hiszen, ahogy a klub honlapja is beszámol róla, hamarosan új érkezőket fognak bejelenteni.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.