2014 június 26.

Férfi Ob I: Régi-új kapust igazolt a Vasas

A Vasas egy újabb érkezővel bővült. Barabás Botond mellett a piros-kékek másik háláőre a következő szezonban Tihanyi Bernát lesz, aki Pécsről érkezik az angyalföldiekhez.

tihanyi01
A Vasas jövő szezonbeli kerete kezd körvonalazódni, Takács Bálint, Hőna Dávid, Bóbis Máté és Barabás Botond mellett a csapat leigazolta Tihanyi Bernátot, így ő lesz a második kapusa az angyalföldieknek. A régi-új szerzemény a 2008/2009-es szezonban hagyta el a piros-kékeket, és Pécsre tette át a székhelyét, mostpedig a mecsekaljaiaktól tér vissza.

Tihanyi Bernát, a vasassc.hu-nak:  Voltak más ajánlataim is, de szerettem volna Pesten maradni, hiszen a tanulmányaim is idekötnek. Úgy gondolom, hogy a Vasas szakmai stábja garancia arra, hogy fejlődni tudjak, Mátéfalvy Csabától rengeteget lehet tanulni. Egészséges versenyhelyzet lesz köztünk Barabás Botonddal, a célom az, hogy olyan teljesítményt nyújtsak a szezon során, ami után marasztalnak majd a Vasasnál.  – mondta el a 24 éves játékos.

A Vasas kerete még alakulóban van, de a Debrecen, a Szolnok, az OSC, a BVSC, a Szeged csapata már teljesen ismert.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.