2014 szeptember 05.

Férfi Ob I: Rangos tornán vesz részt a BVSC

A Magyar Kupa és a szezon előtt egy nemzetközi tornán vesz részt a BVSC együttese. Märcz Tamás csapata Nápolyba utazik az Enzo d’ Angelo tornára, hogy Olaszország legjobb csapataival küzdjön meg…
2013-2014 BVSC felnott
A legenda, Enzo D’ Angelo emlékére minden évben megrendezik Nápolyban a nevével fémjelzett tornát. Mivel a BVSC edzője, Märcz Tamás is játszott – nem is akárhogy – Olaszországban az Acquachiara együttesében ezért meghívták a vasutas klubot is az eseményre.

A torna kétnapos lesz, igen feszített menetű, hiszen a magyar együttes két meccset is játszik mindjárt az első napon. Ami az ellenfeleket illeti, igen illusztris társaság gyűlt össze, hiszen a Posillipo és az Acquachiara ellen is meg kell küzdenie a BVSC-nek.

Märcz Tamás, így visszatér Nápolyba, ahol befejezte a karrierjét, a tornáról pedig eképp nyilatkozott az az Acqachiara hivatalos weboldalának: Az Acqachiara mindig a szívemben marad. Egy jó alkalom lesz, hogy ismét találkozzak a nápolyi barátaimmal, nem utolsó sorban egy nagy élmény lesz játszani régi, nagyszerű klubom ellen.

A tornát egyébként stílszerűen az Acqachiara és a BVSC mérkőzése zárja.

Enzo d’ Angelo emléktorna programja:

2014. szeptember 12. péntek:

9.00: CN POSILLIPO – BVSC

10.30: CARPISA YAMAMAY ACQUACHIARA – CIRCOLO CANOTTIERI NAPOLI

16.00:  BVSC – CIRCOLO CANOTTIERI NAPOLI

17.30: CARPISA YAMAMAY ACQUACHIARA – CIRCOLO NAUTICO POSILLIPO

2014. szeptember 13. szombat:

16.00: CIRCOLO CANOTTIERI NAPOLI –  CN POSILLIPO

17.30: CARPISA YAMAMAY ACQUACHIARA –  BVSCHozzászólás jelenleg nem lehetséges.