2014 október 27.

Férfi Ob I: pénteken találkozik egymással az OSC és az Eger

Az OSC Bajnokok Ligája-kötelezettsége miatt az eredeti időponthoz képest egy nappal később, október 31-én, pénteken találkozik egymással a Nyéki Imre-uszodában az OSC és az Eger a bajnokság 5. fordulójában.

birosn

Nagy szüksége lesz az egrieknek az OSC otthonában Biros és Dabrowski edző szakértelmére (Fotó: Egri Vízilabda/Facebook)

Október 30-ára, csütörtökre volt kiírva az E.On férfi vízilabda-bajnokság 5. fordulójában egy újabb rangadó, az A-Híd OSC Újbuda és a bajnok ZF Eger összecsapása. Ám az újbudaiaknak időközben megnyerték csoportjukat a Bajnokok Ligájában, és a sorsolás szeszélye folytán a Szolnokkal kell megküzdeniük a főtáblára jutásért. A párharc első mérkőzését szerdán rendezik, ezért a bajnoki meccs egy nappal tolódik.

Az egriek különbuszt indítanak a fővárosba, már csak azért is, hogy szurkolóik szép szám biztathassák kedvenceiket ezen a különleges összecsapáson. Mint ismeretes, a szezon előtt az egriektől több játékos igazolt át a fővárosiakhoz.

A találkozó tehát pénteken, 18.30-kor kezdődik a Nyéki Imre-uszodában, a DigiSport2 18.15-től ad róla élő közvetítést!Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek