2014 június 26.

Férfi Ob I: Nyéki, Katonás, és Marnitz is aláírt a Fradihoz

Újabb igazolásokat jelentett be a Fradi. Nyéki Balázs, Katonás Gergő és Marnitz Gergő is a csapatnál folytatja a következő idényben, valamint két ausztrállal is megegyezett a klub.

nyéki balázs fradi
Újabb érkezőkről számolt be a fradi.hu. Eszerint három új játékos is érkezett a csapathoz. Ahogy arról már lehetett hallani (az uszodai pletykákból), Katonás Gergő a Vasas hagyta el a zöld-fehér együttes kedvéért, valamint Marnitz Gergő Debrecenből igazolt a Ferencvároshoz. Nyéki Balázs pedig jövőre nem a BVSC-ben hanem a Népligetieknél fogja termelni a gólokat.

Két ausztrál légióssal is meghosszabbította a klub a szerződést, Joel Swift és Aidan Roach továbbra is a csapatot fogja erősíteni.

Nyéki Balázs a fradi.hu-nak .: Örülök, hogy visszatérek a nevelőegyesületemhez, a sportpályafutásom legszebb élményeit itt értem el, remélem, hogy a jövőben is hasonló eredményekben lehet részem, itthon a Fradiban. Bízom benne, hogy újra fel tudjuk virágoztatni a Ferencvárost rövid időn belül.

A távozókról is beszámolt a klub oldala: Bóbis Máté, Szabó Botond, Ernyey Márk, Francsics Daniel, Tyler Martin, Kósik Soma már nem a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását.

Ők öten csatlakoznak azokhoz, (Jansik Szilárd, Csapó Miklós, Regős Áron és Gárdonyi András) akikkel már korábban megegyezett a klub.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.