2015 április 02.

Férfi Ob I: Nincs könnyű helyzetben a Kaposvár

A hétvégén az utolsó fordulót rendezik meg az férfi Ob I alapszakaszában. Szombaton egy igen kiélezett mérkőzésre is kilátás van, hiszen a Kaposvár a Vasast fogadja. A somogyi csapatnak ráadásul különleges lesz ez a meccs…

kaposvar polo

(Fotó: kapospolo.hu)

 

Két idegenlégiósukat is nélkülözni kell a Kaposvárnak hosszabb-rövidebb időre. Oliver Vikalo nem játszik a Vasas ellen, hiszen világliga selejtezően vesz részt a kanadai válogatottal. Jeremy Davie viszont játszik, de az ausztrál játékosra csak ezen a meccsen számíthat Fekete Szilveszter vezetőedző, a rájátszásban már nem.

Ennek ellenére pozitívan áll hozzá a csapat és a szakmai stáb a meccshez.: „Már két fordulóval ezelőtt eldőlt, hogy a 7-10. helyekért játszunk a playoffban. Úgyhogy azt tervezzük, hogy megpróbálunk a legjobb pozícióba kerülni a rájátszásban, ugyanakkor szeretnénk játéklehetőséget biztosítani a playoffban az ifikből kiöregedő játékosoknak, hogy megmutathassák: kikre lehet majd számítani a jövő évi bajnokságban. Bármilyen eredmény is születik a Vasas elleni meccsen, a pozíciót illetőleg gyakorlatilag nem hoz változást, de azért szeretnénk pozitív eredménnyel zárni az alapszakasz utolsó hazai meccsét” – zárta Feketek Szilveszter gondolatait a kapospolo.hu-nak.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek