2017 május 18.

Férfi Ob I: négy változás lesz Miskolcon

Még nem tudni ki lesz az edző, de azt már igen, hogy kik a Miskolc új szerzeményei. Erről Bachner András klubelnök beszélt.

bachnerandras20170501

Bachner András és a Miskolc tovább erősít (Fotó: Miskolc VLC/facebook)

A Digi Sport Reggeli Start vendége volt Bachner András a Miskolc klubelnöke. A műsorban természetesen szóba került a BVSC elleni affér, amit már elsimított a két klub.: úgy gondolom, hogy ennek a történetnek már vége, nem lesz per, megtörtént egy bocsánatkérés – mondta a miskolciak első embere.

A csapat Euro Kupa indulásáról kifejtette: mi soha nem akarunk akkorát lépni, hogy kilépjünk a cipőből, természetesen vállaljuk az Euró Kupa indulást. Zöld lámpát kaptunk a városvezetéstől és a szponzoroktól is – tette hozzá.

A vezetőedző személy azonban még mindig ismeretlen. Mint tudvalevő Sike József a sikerrel megvívott 5. helyért folytatott párharc után kért felmentését. Van sok olyan dolog a magyar vízilabdában, a bajnokság lebonyolításában egyes dolgok megítélésében, amik ő rá nagy nyomást gyakorolt, de a negatívumokat félretenném -mondta Bachner András, aki a bajnokság lebonyolítására tette egy új javaslatot. Szerinte jobb lenne egy körmékőzéses rendszer, de hozzátette: amennyiben a magyar vízilabda érdekei a most hatályban lévő lebonyolítást kívánják akkor ezt elfogadjuk.

Az új igazolásokról elmondta: minden évben kell egy kis vérfrissítés. A klubelnök bejelentette: Nagy Ádám (OSC-ből), Dőry Farkas (Ferencvárosból), Sánta Dániel (Szegedből) és ifjabb Berta József (Kaposvárból) érkezését.

A teljes beszélgetés: Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek