2017 augusztus 21.

Férfi Ob I: Négy játékossal erősített a Pécs

Gőzerővel készül a Pécs az őszi rajtra, cél a középmezőny a mecskaljaiaknál.

pecs20170821

Fotó: PVSK /facebook

A klub hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy Szatmári Kristófot Szolnokról, Zerinváry Lórándot a KSI-ből (mindketten a junior vb-negyedik helyezett válogatott tagjai), Chilkó Mártont Szegedről, Sebestyén Balázst pedig a Tatabányától igazolták Pécsre.
Lukács Gergely, az ob I előző szezonjában 12. helyen végzett együttes vezetőedzője célkitűzéseikről szólva hangsúlyozta: a középmezőnybe akarnak kerülni, de minden meccsen nyerni szeretnének, illetve sok kellemes meglepetést kívánnak szerezni a szurkolóknak.

“Stílusos, modern, jó vízilabdát szeretnének játszani összeszedett, fegyelmezett védekezéssel és sok úszásra, lefordulásra épülő támadójátékkal”

– fejtette ki Lukács Gergely. A tréner felidézte, hogy a csapat július végén kezdte meg a felkészülést, az elmúlt három hétben erős fizikai edzésen vettek részt a játékosok.

De Blasio Antonio, a szakosztály elnöke az eseményen közölte, tavaly a csapat stabil finanszírozással működött. Hozzáfűzte, amennyiben a szponzoroktól a teljes támogatás beérkezik, úgy idén is biztosított az anyagi háttér. A pécsi szurkolókat méltatva kitért arra is, hogy az előző szezon alatt szinte mindig zsúfolásig megtelt a lelátó.   De Blasio Domenico szakosztályvezető úgy fogalmazott: bebizonyosodott, hogy jól működik a motivált fiatal játékosokra építő irány.

(MTI-vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek