2015 február 09.

Férfi Ob I: Lukács Gergely a Pécs új edzője

Bereczki Miklós menesztése után, Lukács Gergely veszi át a csapat irányítását. – áll a PVSK sajtóközleményében.lukacs Gergely01

Megvan az új tréner a férfi Ob I., 13. helyén szerénykedő pécsieknél. Az egyesület sajtóközleményben tudatta, hogy az eddigi utánpótlás szakágvezető, Lukács Gergely veszi át a csapat irányítását. A váltás mellet az szólt, mint ahogy írják: A PVSK-Mecsek Füszért Vízilabda Csapatának szakmai hátteréül szolgáló PVSK Vízilabda Szakosztály Elnöksége az elmúlt hét folyamán tárgyalásokat folytatott a csapat eddigi teljesítményéről, és minden elnökségi tag egyhangúlag aggodalmát fejezte ki a csapat további szereplésével kapcsolatban. A tervezett és várt eredmények elmaradását az Elnökség nagymértékben annak tulajdonította, hogy a csapat motiváltsága legtöbb esetben elmaradt a szükségestől, ami főként a vezető edzővel való kapcsolat megromlásának eredménye volt. A fentiek alapján az Elnökség egyhangúlag döntött úgy, hogy 2015. február 1-jétől  szerződést bont Bereczki Miklós vezetőedzővel, és 2014/2015-ös bajnoki évad végéig megbízza Lukács Gergely utánpótlás szakág-vezetőt a felnőtt csapat szakmai irányításával.

Az új trénernek nincs sok ideje, hiszen pár nap múlva (február 12-én) a Debrecennel mérkőzik a csapat, majd a Kaposvárral játszik.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek