2016 június 16.

Lehullt a lepel – Íme, a Honvéd új igazolásai

Ünnepélyes keretek között, sajtótájékoztatón mutatta be új igazolásait a Honvéd. A következő idényre világbajnokok érkeztek a Kőér utcába.

Honved2016061601

Négy új igazolást jelentett be a Honvéd (Fotó: vizipolo.hu)

Lassan minden csapat következő szezonbeli keretére fény derül. Most a Honvéd mutatta be sajtótájékoztatón új igazolásait.

A Kőér utcaiak a következő szezonban két jelenleg is válogatott játékossal erősítettek. Szivós Márton visszatért régi-új klubjába, míg Decker Attila Szolnokról tette át a székhelyét Budapestre. Mindkét játékos tagja volt a 2013-ban vb-t nyert válogatottnak, jelenleg pedig az olimpiára készülnek. Sőt, Gyárfás Tamás a Vasastól, míg Irmes Pál a Fraditól érkezett.

Vad Lajos, a Honvéd vezetőedzője a sajtótájékoztatón.: Új csapatot kell építenünk minden évben. Idén azonban, két világbajnokot tudtunk igazolni. Szivós Márton személyében egy igazi játékos egyéniség csatlakozott hozzánk, aki vezéregyénisége lehet az együttesnek, Decker Attila pedig a világ egyik legjobb kapusa. Gyárfás Tamás személyében egy gátlástalan, szemtelen balkezest igazoltunk, míg Irmes Pál egy tehetséges játékos, akiből remélem, minél többet ki tudunk hozni.

Szivós Márton, a következőket mondta: Az első szó a köszöneté az Eger csapatának. Két szép idényt tölthettem el az együttesnél. A Honvédba hazajöttem, egy hosszú kitérő után. Remélem, minél szebb eredményeket tudunk majd elérni a csapattal. – fejezte be világbajnokunk, aki az utánpótlással is foglalkozik az egyesületnél ősztől.

A négy érkező mellett öten távoztak. A két kapus, Kardos Gergely Szolnokra, míg György Dávid Szentesre szerződött. Kovács Gergőt Egerbe láthatjuk, míg Illés Sándort a Szeged csapatában. Steinmetz Barna pályafutás befejeztével pedig Vad Lajos segítője lesz. További változás, hogy a szakosztály női csapatot is indít az OB I-ben ősztől, a POLO SC-vel közös megállapodás értelmében.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek