2019 május 22.

Férfi Ob I: két távozója is van a BVSC-nek

A vasutasoknál nem marad együtt a csapat.

Mint ismeretes, a keddi napon befejeződött a BVSC-nek is a szezon. A hatodik helyen végzett csapatnál Szücs Levente vezetőedző a Miskolc ellleni meccs után bejelentette, hogy Török Béla és Ambrus Ferenc távozik az együttestől.

Jövőre Török Béla nem nálunk folytatja, Ambrus Ferenc pedig átadja helyét utódjának Ágh Gyurinak, így rájuk mindenképpen kitérnék egy gondolat erejéig.

Török Béla is BVSC- ssé vált az itt eltöltött szezonokban, nála is biztos vagyok abban, hogy bevésődött ez a klub élete végéig, ráadásul főleg sikereket értünk el együtt, mintsem kudarcokat, szóval szép időszak volt ez az elmúlt pár év.
Ambrus Feri az a játékos, akivel Németh Zsolt után a legtöbbet játszottam együtt ,mint csapattárs, majd az edzője lettem.

Ha létezik klubidentitás és hűség, akkor annak Ő a mintaképe, hiszen egész pályafutását itt töltötte és ugyan továbbra is igazolt játékos lesz, valószínűleg más szerepkörben, mint eddig, de neki külön köszönet és mélységes tisztelet azért, amit a klubbért tett az elmúlt huszonx évben.

– fogalmazott Szücs Levente a bvscvizilabda.hu-nak.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek