2018 május 27.

Férfi Ob I: Játékosból másodedző lesz a Vasas pólósa

Alakul a következő szezonbeli keret a piros-kékeknél, az biztos, hogy új csapatkapitánya lesz az együttesnek.

bobismate201801

Fotó: Vasas Attila / vasassc.hu

Idén a 12. helyen végzett a Vasas, az már biztos, hogy jövőre egy fiatalabb kerettel fog nekivágni a csapat az idénynek.

Mint a vasassc.hu beszámolt róla, Bóbis Máté csapatkapitányból leül a következő szezonban a kispadra, hiszen az együttes másodedzője lesz.

„Úgy terveztem, még két-három évet játszom az élvonalban, de az is igaz, hogy év közben azt éreztem, valami új kihívásra van szükségem. Ez nagyjából meg is volt a csapatkapitányi szereppel, de valami másra is vágytam még. A vállammal is sokat bajlódtam ebben a szezonban, így Földi László megkeresése igazából jókor is jött. Elsőre meglepett, amikor felvetette, legyek a csapat másodedzője, de aztán kevés gondolkodás után elvállaltam a feladatot. A távlati terveim között egyébként szerepelt, hogy a pályafutásom befejezése után edzőként dolgozzak” – mondta Bóbis Máté.

A feladatáról pedig eképp nyilatkozott: “Az edzések megtartásában alapvetően részt veszek majd, így több csoportban tudunk dolgozni. A kapusok munkáját is felügyelem majd, illetve videóelemzéseket végzek a saját játékunkról és az ellenfelekről. Fontosnak tartom, hogy Földi Lacival egyeztetve minél több egyéni képzést is tartsunk a fiataloknak. Mátéfalvy Csabával is beszéltem, ő is támogatott, nagy segítség az ő jelenléte a kapusok felkészítésében, biztos, hogy sokszor kikérem majd a véleményét. Úgy látom, a keretben maradó játékosok is örülnek, hogy másodedzőként folytatom, mindannyiukkal jó a kapcsolatom. Viszont ígérhetem, hogy szigorú és következetes leszek, azaz az eddigi kapcsolatunk egy kicsit változik majd, ez természetes” – fejezte be.

A portál azt is megemlíti, hogy hamarosan beszámol a 2018/2019-es keretről is. Kíváncsian várjuk!Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek