2014 augusztus 15.

Férfi Ob I: Íme, az újonc UVSE kerete

A férfi Ob I újonca, az UVSE is ismertette következő szezonbeli keretét. A csapat a fejlődést tűzte ki célul, amennyiben ez megvalósul, úgy a bentmaradás is…UVSE01
Megvan az újonc UVSE kerete is a következő szezonra.

Egy a cél az élvonalba kerülő UVSE-nél: a fejlődés. Ha ez sikerül, akkor a bennmaradás nem lehet kérdéses, mondta Godova Gábor vezetőedző, aki azt is hozzátette „Tapasztalt, rengeteg OBI-es rutinnal rendelkező- és az UVSE-ben nevelkedett játékos alkotja az OBI-es keretünket, az első osztályú tagság azért volt fontos a klub életében, hogy a nálunk nevelkedett játékosok, ebben az elit mezőnyben tovább tudjanak tovább edződni és fejlődni, természetesen a tapasztaltabb csapattársaik segítségével”. Nagy bravúrt hajtott végre az UVSE csapata az elmúlt szezonban, hiszen azzal, hogy megnyerte az OB I./B-t, első osztályba jutott a klub.

Az UVSE-t a 2014/2015-ös bajnoki szezonban már nem segíti az olimpiai bajnok Fodor Rajmund, aki a Vasasnál folytatja, de az OSC-ből, illetve a KSI-ből erősített.

Az OSC-ből érkezik Tiba Péter, Áts Bertalan, valamint Tóth Zoltán, a KSI-ből pedig Márkus Martin és Szedmák Dávid. Így centerposzton és a védők tekintetében is bebiztosította magát az egyesület.

Az UVSE kerete a 2014/2015-ös szezonra:

Tiba Péter, Áts Bertalan, Laboncz József, Csongár István, Kovács Róbert, Dávid Zoltán, Benczur Márton, Tóth Zoltán, Korényi Balázs, Márkus Martin, Szedmák Dávid, Kovács Bence, Keresztúri Márton, Bauer Ottó, Lovas Péter, Görbics Márton, Tóth Kristóf, Szatmári Kristóf

Fotó: SzB archívHozzászólás jelenleg nem lehetséges.