2019 július 11.

Férfi Ob I: hétfőn kezdődik a munka az újoncnál

A Tisza-partján is elkezdődik a felkészülés.

Fotó: szve.hu / archív

Mint ismeretes, egy szezon után visszajutott a Szeged az Ob I-be. A csapat új edzővel és néhány új játékossal kezdi meg a felkészülést.

Szabó Zoltán a csapat trénere elmondta: Dolgozik bennem a tettvágy – kezdte a beszélgetést Szabó Zoltán, az OB I-es Szegedi Férfi Vízilabdacsapat vezetőed­zője –, de ez egy szubjektív dolog. Az objektív lesz a legfontosabb, hogy teljesítsük a kitűzött célt, azt, hogy bennmaradjunk. Eredményt várnak el tőlünk, nekünk ezt teljesíte­nünk kell. Ha az utolsó két meccset megnyerjük a bajnokságban, akkor ez biztos, hogy sikerült, így nekünk májusra kell csúcsformába lendülnünk. Minden bizonnyal akkor játsszuk majd a legfontosabb találkozókat.- fogalmazott a delmagyar.hu-nak Szabó Zoltán.

Jövő hétfőn kezdünk – mondta a tréner, hozzátette, reggel az öltözőben találkozunk, egy rávezető futballal nyitunk. Délutánonként is lesz foglalkozás, ekkor elméle­­ti képzést is tartunk, hiszen új szabályokkal kezdődik az idény, ezért erre fel kell készülnünk. Mivel valószínűleg a jövő évi olimpia miatt minden küzdelem, így a magyarkupa-selejtező és a bajnokság is hamarabb kezdődik a megszokottól, legalábbis erre kell készülnünk, így már az első héten is lesznek keményebb edzések – mutatott rá.

A csapathoz három új pólós csatlakozott: Kiss Csaba, a klub első görög légiósa, Aggelosz Foszkolosz és a szerb Nikola Bogdanovics.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek