2015 szeptember 30.

Férfi Ob I: Győzelemmel kezdett a Vasas

A férfi Ob I második fordulójával a Vasasnak is megkezdődött a bajnokság. Az angyalföldiek ellenfele a KSI volt, akit magabiztosan, nyolc góllal múltak felül.

2015 Vasas01

A Vasasnak is megkeződött a szezon. Földi László együttese az első két fordulóban halasztást kért, ám most pótolták egyik meccsüket, méghozzá a KSI ellenit.

Az angyalföldi együttes is átalakuláson ment végbe a nyáron, hiszen elment például Antun Goreta, Sedlmayer Tamás, de érkeztek is elég csak Jovan Saricsra, vagy Mészáros Csabára gondolni. A KSI-ben is voltak változások. Négyen is távoztak a Honvédba, és az érkezőket főleg az ifi csapatból pótolta Horváth János.

A mérkőzés első negyedében 0-3-ra elhúzott a Vasas. Simon, Gyárfás és Bóbis góljaival, majd tartotta előnyét. A második negyed végén már tetemes volt a vendég együttes fórja, hiszen a fordulásra 4-8 állt az eredményjelzőn. A harmadik nyolc percben egy góllal közelebb jött a KSI, de még mielőtt látótávolságon belülre ért volna a Földi-legénység az utolsó negyedben rá tudtak tenni még egy lapáttal, így hat góllal győzött a csapat.

A Vasas következő ellenfele a Debrecen lesz október 6-án az első fordulóból elhalasztott mérkőzésen.

Férfi Ob I, második forduló:
KSI SE-VasasPlaket 8-14 (3-5, 1-4, 4-3, 0-2)
Gólszerzők: Miklós L. 4, Boros 2, Marnitz M. 1, Baj 1, illetve Bóbis 4, Gyárfás 3, Saric 2, Várnai 1, Burián 1, Steinmetz Á. 1, Takács 1, Simon 1

A férfi Ob I., B csoportjának állása:

1. FTC-PQS 6 pont
2. A-Híd OSC Újbuda 6 pont
3. Vasas 3 pont
4. Debrecen 3 pont
5. Racionet-Honvéd 3 pont
6. UVSE 0 pont
7. PVSK-Mecsek Füszért 0 pont
8. KSI SE 0 pont

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek