2014 június 12.

Férfi Ob I: Gyárfás a Vasasban

Újabb igazolást jelentett be a Vasas. Szeptembertől Gyárfás Tamás az angyalföldieknél folytatja pályafutását. Az ifi vb ezüstérmet nyert játékos egy évre kötelezte el magát a csapathoz.

gyarfas tamas

Egy balkezes ifi vb ezüstérmessel gyarapodott a piros-kékek következő évi kerete. Gyárfás Tamás az OSC ex-játékosa érkezett a Vasashoz.

A jövő szezonbeli keretből, így már négy játékost biztosan lehet tudni, hiszen Takács Bálint, Barabás Botond, Hőna Dávid után most ‘Gyárfival’ bővült a csapat.

Gyárfás Tamás, a vasassc.hu-nak:  Nagy álmom vált valóra azzal, hogy a Vasasba igazolhattam, hiszen ez a név még mindig jól cseng a vízilabdaberkekben. Örültem Földi László megkeresésének, a döntésem meghozatalában pedig Fodor Rajmund biztató szavai is sokat számítottak. Egyéves szerződést írtam alá egyelőre, de hosszú távon is szívesen játszanék a Vasasban.

A Vasas a mostani szezonban az ötödik helyen végzett. Jövőre biztos nem pólózik piros-kékben Mahercz Ádám és Manhercz Krisztián (ők a Szegedhez igazoltak), Csapó Miklós (FTC), és uszodai pletykák szerint Katonás Gergő is a zöld-fehér klubhoz tart.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.