2020 szeptember 04.

Férfi OB I: góllal mutatkozott be a BVSC fiatalja

Az 1. fordulóban rögtön berobbant a férfi OB I-be a játékos.

Fotó: bvscvizilabda.hu

Tátrai Dávid, a BVSC saját nevelésű ifjúsági korú játékosa rögtön az első fordulóban gólt szerzett a Pécs elleni bemutatkozó mérkőzésén. A 17 éves pólóst most a klub honlapja a terveiről kérdezte.

Állandóan még nem edzek együtt a felnőtt csapattal, de a tavaszi karantén időszak után egyre több lehetőséget kaptam, hogy velük edzhessek és bizonyíthassak, amit szerintem kellőképpen mindig ki is használtam. A felnőtt játékosoktól minden edzésen sok segítséget és támogatást kapok, amivel megkönnyítik a beilleszkedésemet is. Hirtelen fordulatot vett az egyik péntek estém, amikor is Szűcs Leventétől a felnőtt csapat edzőjétől kaptam egy üzenetet, hogy készüljek másnapra, mert lehetőség adatik a Pécs ellen bemutatkozni. Nagyon megörültem a lehetőségnek és próbáltam lelkileg és fizikailag is felkészülni a mérkőzésre. Úgy érzem ez sikerült is, mert góllal mutatkozhattam be egy szoros mérkőzésen – húzta alá.

Hozzátette: célom a saját korosztályomban vezető szerepet betölteni az idei bajnokságban és minél több játéklehetőséghez jutni a felnőtt csapatban. Hosszútávú céljaim közé tartozik a felnőtt válogatott egyik kiemelkedő tagjává válni és multifunkcionális felnőtt játékosnak kinevelkedni – fejezte be a pólós.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek