2015 április 20.

Férfi Ob I: Honvéd – Eger slágermérkőzéssel folytatódik a rájátszás

A Honvéd – Eger találkozó lesz a kör slágermérkőzése, ahol Vad Lajos együttese még egy győzelemmel az elődöntőbe juthat.

2014-2015 Honved - Vasas04

Másfél hetes szünet után folytatódik a rájátszás. A válogatott programmal tarkított pauza után könnyen eldőlhet néhány párharc.

Összesen hat mérkőzésről beszélünk, amit a holnapi és a szerdai napon fognak lebonyolítani. A Szolnok és az OSC kimarad az első körből, hiszen az alapszakasz első és második helyezettje csak a legjobb négy között kapcsolódik majd be. A két csapat április végig sem pihen, a Tisza-partiak a hétvégén BL-t játszottak, még az OSC edzőmeccsekkel hangol az elődöntőre.

A szerdai nap nagy kérdése, vajon a Honvéd képes lesz-e újabb bravúrra? Ugyanis ha másodszor is legyőzi az Egert a hevesiek nem jutnak be az elődöntőbe. Az első meccsen Hárai négy perces büntetése döntött, mikor el tudott húzni Vad Lajos együttese. A Kőér utcában biztos pokoli hangulat, és telt ház fogja várni a csapatokat.

A másik ágon a Fradi és a Szeged küzd az elődöntőért. Az első meccsen a zöld-fehér alakulat győzött, ezzel megszakítva a Tisza-partiak hét meccse tartó veretlenségi sorozatát. A két csapat mérlege az idei szezonban: Két Fradi siker és egy döntetlen. Holnap kiderül, vajon a Szeged tud-e először nyerni vagy Varga Zsolt együttese lezárja a párharcot.

Némi meglepetésre a BVSC nem tudott hazai pályán nyerni a Kaposvár ellen a 7-10. helyért menő küzdelemben, nem úgy a Vasas a Debrecen ellen. A BVSC úgy kapott ki, hogy az utolsó negyedben Pásztor büntetőt hibázott, így jöhettek az ötméteresek, amit a somogyiak bírtak jobban.

Az alsóházban a Szentes folytatta menetelését. Lukács Dénes együttese a Pécset győzte le hazai pályán, most idegenben zárhatják le a párharcot, Csak úgy, mint a KSI, mely csapat hosszabbításra kényszerült az újonc ellen. Mindkét oldalon lesznek hiányzók, hiszen Fejős Róbert sérülése miatt nem játszhat, Kovács Róbert pedig eltiltása végett.

A Honvéd – Eger és a Szeged – Fradi mérkőzést élőben közvetíti a Digi Sport)

Férfi Ob I., rájátszás:

Az elődöntőért:

2015. április 21.:

18:15 Tiszavirág Szeged Diapolo – Ferencváros (1-0-ra a Fradi vezet) (Digi Sport 1, élő)

2015. április 22.:

18:30 RacioNet-Honvéd – ZF-Eger (1-0-ra a Honvéd vezet) (Digi Sport 1, élő)

7-10. helyért:

2015. április 22.:

18:00 Debrecen VSE – VasasPlaket (1-0-ra a Vasas vezet)

19:30 Kaposvár VK – BVSC Wáberer (1-0-ra a Kaposvár vezet)

11-14. helyért:

2015. április 21.:

19:00 UVSE H.-Hotels – KSI SE (1-0-ra a KSI vezet)

2015. április 22.:

19:00 PVSK- Mecsek Füszért – Valdor-Szentes (1-0-ra a Szentes vezet)

(A párharcok az egyik fél két nyert mérkőzésig tartnak)

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek