2015 május 05.

Férfi Ob I: Folytatódik a rájátszás, eldőlhetnek a helyosztók

Holnap ismét nagyüzem lesz a férfi Ob I-ben. Az elődöntők közül akár a Szolnok le is zárhatja a Fradi elleni párharcot, még a másik ágon jóval nehezebb dolga lesz az OSC-nek a bajnoki címvédő ellen. A helyosztók végére is könnyen pontot tehetnek az előnyben lévő együttesek.

 OSC_Eger_OBI_7

Nagy az esély rá, hogy eldőlnek holnap a helyosztók. Az alsóházban van erre a legnagyobb sansz. A KSI idegenben zárhatja le a Pécs elleni párharcot, ez pedig a mecsekaljai együttes kiesését jelentené. A Szentes pedig zsinórban megszerezheti negyedik győzelmét a rájátszásban, és végezhet a 11. helyen. A BVSC-nek a cívisvárosban kellene nyerni, hogy a 9. helyen zárjon, amennyiben a Debrecen meglepi a vasutasokat úgy harmadik mérkőzésre kerül sor. A Vasas otthon bukta el ötösökkel a Kaposvár elleni mérkőzését a hetedik helyért, Földi László tanítványai most idegenben javíthatnak. Utolsó másodpercben esett góllal nyert otthon a Szeged a Honvéd ellen, ezzel pedig lépéselőnybe került. Amennyiben idegenben is tudnak nyerni, úgy az ötödik helyen zárnak.

A két elődöntő közül az OSC vendégjátéka tűnik izgalmasabbnak. Az újbudai együttes az első mérkőzésen otthon tudott nyerni, az utolsó negyedben két góllal az Eger ellen, így 1-0-ra vezet. A címvédő így győzelmi kényszer alatt játszik. Dabrowski Norbertéknek nyerniük kellene, hogy életben tartsák döntőbeli álmaikat. A másik ágon a Szolnok a Népligetben vendégszerepel. Az első meccsen Varga Zsolt együttes egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet, így akár hazai pályán meg is szorongathatják a Tisza-parti együttest.

A férfi Ob I., rájátszásának holnapi programja:

Elődöntők:

19:00 FTC – Szolnoki Dózsa Közgép (1-0-ra a Szolnok vezet)

18:15 ZF-Eger – A-Híd OSC Újbuda (1-0-ra az OSC vezet)

5. helyért:

17:00 RacioNet-Honvéd – Tiszavirág Szeged Diapolo (1-0-ra a Szeged vezet)

7. helyért:

19:30 Kaposvár – VasasPlaket (1-0-ra a Kaposvár vezet)

9. helyért:

18:00 Debrecen – BVSC Wáberer (1-0-ra a BVSC vezet)

11. helyért:

19:00 UVSE H. Hotels – Valdor Szentes (1-0-ra a Szentes vezet)

13. helyért:

19:00 PVSK Mecsek Füszért – KSI SE (1-0-ra a KSI vezet)

 

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek