2018 június 28.

Férfi Ob I: fókuszban az utánpótlás – Íme, az UVSE következő szezonbeli csapata

A lilák a 2018/2019-es idényben is az utánpótlásukra építenek. Egy nagy hazatérője van a klubnak.

uvse20180101

Fotó: UVSE – Vízilabda / facebook

Mint korábban hírt adtunk róla, heten távoztak az UVSE-től, most pedig már összeállt a következő idénybeli együttes.

Benedek Tibor a vizipolo.hu-nak elmondta, Bisztritsányi Dávid az OSC-től, még Telek Marcell a KSI-től érkezett a klubhoz, a további új játékosokat az utánpótlásból épít be az UVSE a férfi Ob I-es csapatába. Előbbi játékost nem kell bemutatni senkinek, Bisztró az UVSE saját neveléséből vitte többek között, két Universiade aranyig egy és egy Európa-bajnoki bronzéremig.

Szeretnénk a saját utánpótlásunknak lehetőséget adni. Úgy gondolom, a következő egy évben fel tudjuk mérni a fejlődést és a lehetőségeit ennek a csapatnak. A cél a bent maradás. Természetesen nem tartjuk magunkat felsőházi együttesnek, ennek ellenére semmiképpen sem szeretnénk azt, hogy minden csapat a biztos három pont tudatában ugorjon ellenünk medencébe – mondta Benedek Tibor, az UVSE újdonsült trénere.

Érdekesség, hogy az UVSE bő keretének tagjai: Seeler Botond, Vámosi Bertold, Szabó Bálint, akik fiatal koruk ellenére is lehetőséget kaphatnak már a férfi Ob I-ben.

Az UVSE 2018/2019-es férfi Ob I-es kerete:

Kapusok: Bisztritsányi Dávid, Vértes Dániel, Prágai Botond

Mezőnyjátékosok: Dala Döme, Baksa Benedek, Vígvári Vendel, Konarik Ákos, Kádár Brúnó, Korbács Gábor, Korényi Balázs, Sziládi Kristóf, Szieben László, Somogyi Tamás, Telek Marcell, Rábavölgyi Zsombor, Aranyi Máté (a keret tagjai még: Seeler Botond, Vámosi Bertold, Szabó Bálint)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek