2018 május 25.

Férfi Ob I, finálé: jön a mindent eldöntő mérkőzés

Egy végletekig kiélezett párharc végére kerül szombaton pont. A Fradi 2000 után ünnepelhet vagy a Szolnok zsinórban negyedszer nyer?

nagyviktor01

Óriási mérkőzéseket vívott egymással a két csapat a fináléban. A Fradi összesítésben már vezetett 2-0-ra, amikor a Szolnok elkezdett zárkózni. Egy biztos, szombaton az utolsó meccsre kerül sor a fináléban.

A vezetőedzők így látják:

„Harcos férfiakra van szükség. Őrültekre, akik elhiszik, hogy megnyerhetik ezt a bajnoki címet. Már bebizonyítottuk, hogy a Szolnok sem verhetetlen, ezért hinnünk kell magunkban. Azt kell elővennünk, amit már megcsináltunk és egy kicsit nagyobb nyugalommal kihasználni a helyzeteinket és akkor nyerhetünk.” – mondta Varga Zsolt, az FTC-PQS Waterpolo vezetőedzője a fradi.hu-nak.

“…Lehet, hogy egy- egy új dolgot fog húzni a két csapat, vagy egy nagyon picikét mást fog csinálni. Azért mégis, ahogy telnek el a meccsek, a tapasztalatokat le kell szűrni egy- egy szituációból, vagy egy- egy olyan folyamatból, ami a mérkőzésen nekünk rosszul szokott kijönni, abban nyilván kicsit változtatnunk kell. De ez hozzátartozik: itt mindig, akár a döntő előtt is, utolsó egy- két napban lehet fejlődni” – mondta Cseh Sándor, a Dózsa vezetőedzője a szolnoki klub hivatalos oldalán.

A férfi Ob I., döntőjének 5. mérkőzése (2018. május 26., szombat):

FTC-PQS Waterpolo – Szolnoki Dózsa

A párharc állása: 2-2.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek