2015 május 18.

Férfi Ob I: Feltámad-e az OSC vagy bajnokot avatunk ma este?

Ma a harmadik összecsapásra kerül sor a bajnoki döntőben. A Szolnok le akarja rendezni a párharcot, az OSC viszont úgy készül, hogy van még három meccse…

Szolnok-OSC012 MTI

Ki nyer ma? (Fotó: MTI)

Ötvenegy év után nyerhet ismét bajnoki címet a Szolnok együttese, tegyük hozzá az OSC sem tegnap volt bajnok, hiszen 37 év után ünnepelhetne ismét ha három meccset zsinórban behúzna.

A fináléban eddig egy szoros és egy sima Szolnoki győzelmen vagyunk túl. A legutóbbi talállkozó után, a két edző sem érezte lefutottnak a párharcot. Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője optimista volt: a harmadik meccsre úgy megyünk, mintha az első lenne, szeretnénk még egyszer annyi embert a Nyéki Imre uszodába hozni, mint ma este. Cseh Sándor, a Szolnok trénere, a ma esti meccset tartja a három közül a legnehezebbnek:  Szerintem a harmadik meccs lesz a legnehezebb, de az a célunk, hogy mihamarabb lezárjuk a döntőt. – hozzátette, amíg folyik a bajnoki döntőt más nem érdekli csak ez a cím.

Természetesen Szolnokon már nagy a készülődés. Csak online lehet jegyekhez jutni, amit a mérkőzés kezdete előtt egy órával át kell venni, ellenben értékesítésre kerülnek. Az eddigi két találkozóból kiindulva telt ház várja a csapatokat és parázs hangulat.

A ma esti találkozó 19 órakor kezdődik. Természetesen, mint az összes mérkőzést, ezt is a DIGI Sport (2) élőben közvevíti.

Az eddigi két bajnoki döntő:

E.On férfi vízilabda Ob I.

Döntő, 2. mérkőzés

A-Híd OSC Újbuda – Szolnoki Dózsa-Közgép 5-12 (2-4, 0-4, 1-3, 1-2)

Nyéki Imre uszoda, 1200 néző

Vezette: Marosvári, Németh

OSC: Bisztritsányi – Bátori, Kayes, Juhás, Hegedűs, Gór-Nagy 1, Bundschuh. Csere: Decker Á. 2, Graham, Salamon 2, Brguljan

Vezetőedző: Vincze Balázs

Szolnok: Nagy – Madaras 2, Gocics, Varga Dénes 5, Mezei, Mitrovics 2, Jansik. Csere: Vámos 2, Hangay, Kis G., Alekszics, Tóth M., Varga Dániel 1.

Vezetőedző: Cseh Sándor


 

E.On férfi vízilabda Ob I.

Döntő, 2. mérkőzés

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – A-Híd OSC Újbuda 13 – 9 (4-3, 3-0, 3-3, 3-3)

Szolnok, 1000 néző

Vezette: Horváth, Molnár P.

Szolnok: Nagy – Madaras, Vámos 1, Varga Dénes 1, Kis, Mitrovics 3, Jansik 1 csere: Gocics, Hangay 1, Mezei, Alekszics 3, Tóth 1, Varga Dániel 2, Decker (kapus)

OSC: Bisztritsányi – Bátori 2, Kayes 2, Juhász 1, Hegedűs, Gór-Nagy 1, Bundschuh csere: Decker Ádám, Kovács 1, Graham 1, Salamon 1, Szentesi, Brguljan, Varga (kapus)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek